Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szerelmes horoszkóp

2009.03.21

2009-es szerelmi horoszkóp

Kíváncsi vagy, hogy mit ígér neked a 2009-es esztendő a szerelmi ügyekben? Sok kaland vár rád vagy esküvő? Bármi is a jóslat, fogadd szeretettel Valentin napra az éves szerelmi összeállítást!
Kos (március 21-április 20.)

A szeretet ebben az évben kicsit mást fog jelenteni, mint korábban. A kapcsolataid az egyenlőségről, a rugalmasságról és az "adok-kapok"-ról szólnak. A barátaid véleménye nagyon sokat számít, inkább rájuk hallgatsz, mint az idealizált álmaidra. Lelkes vagy, mert érzed, hogy sokkal jobb jövő vár rád.

Nincs problémád azzal, hogy új kapcsolatokat köss, ismerkedj vagy végleg elbúcsúzz olyan emberektől, akik már nem tudnak veled tartani az úton. Kicsit meg is változol, jobban bízol önmagadban, s megérted, mit miért tesznek bizonyos személyek. Fontos számodra a romantika, de nem viszed túlzásba. Reménykedsz és álmodozol, mint mindenki más, de az egészséges egyensúlyra törekedsz, szeretnél reális is maradni.

A szeretet és az egység csodálatos párosa vesz körül nyáron. A szenvedélyed olyan partnert vonz melléd, aki mellett biztonságban érezheted magad, mégis megad mindent, amitől nem lesz hétköznapi a kapcsolat. Képes leszel rá, hogy mélyebben szeress, mint korábban bármikor. Még kockázatokat is hajlandó vagy vállalni, annyira kötődsz hozzá érzelmileg.

Minden annyira pozitív és tökéletes, nem csoda, hogy igazán fel vagy dobva. Bár néha elgondolkodsz, igaz lehet-e mindez, de a történések is ezt igazolják. Kialakulnak egymás mellett a személyes gyökereitek, s a közös otthonra és családra többet gondolsz, mint valaha. Októberben akár egy eljegyzésre is sor kerülhet.Bika (április 21-május 20.)

A munkádban nagyon sikeres vagy, s emiatt attól tartasz, hogy a szerelemben nem fogja pártodat a szerencse. Könnyen kötsz új barátságokat, aki megismer, később szeretettel nyilvánul meg veled kapcsolatban. Bátorítanak, hogy merd jobban kimutatni az érzéseidet, s ne titkold el azt sem, hogy vágysz a romantikára. Kedveled a spontaneitást, a meglepetéseket, s tudsz értékelni olyan személyeket is, akikben mások nem látják meg a szépet.

Az utóbbi években kissé bizonytalan voltál, nem igazán bíztál az ösztöneidben, most azonban megváltozik a gondolkodásmódod. Ahogy elkezded megadni magad egy kapcsolat elképzelésének, egyik pillanatról a másikra beséltál az életedbe az a személy, akivel tökéletesen meg tudod valósítani az álmaidat. Az eddig zárt kapuk is kinyílnak előtted, a hétköznapjaid vidámabbá válnak, a kapcsolataid javulnak. Az év végén romantikus vágyaid is beteljesülnek. Örömmel tapasztalod, hogy a partnered is ugyanolyan bizalommal van feléd, mint te, egy mélyebb érzelmi szintre léptek együtt.

Nagy átalakuláson mész tehát keresztül, felfedezel új dolgokat, megtanulsz bízni másokban, miközben kiterjeszted a személyes hitedet is. Tele vagy kreatív energiával, minden és mindenki virágzik körülötted, beleértve te magad is!


Ikrek (május 21-június 21.)

A szerelemi életed ebben az évben szenvedélyes és mindent átalakít. Megtanulsz alkalmazkodni a kapcsolatod folyton váltakozó szükségleteihez. Pozitívan látod a dolgokat, az érzelmi és lelki problémákat is hamar megoldod. Ha élsz a lehetőségekkel, intenzíven fogod megélni azt az összeolvadást, amit eddig nem tehettél meg. Eltitkolt kapcsolatodat szeretnéd felfedni a világ előtt, még akkor is, ha ez nem mindenkinek fog tetszeni. Ha nincs ilyen személy az életedben, most találkozhatsz valakivel, aki elvarázsol, ráadásul pont a munkahelyeden.

Az ösztöneid most igen erőteljesek. Az emberi tapasztalat legmélyebb szintjéig jutsz el, félelem nélkül ásol le a legmerészebb vágyaidig. Nem titkolt szándékod, hogy meg is valósítsd őket. Nem kevés kihívással fogsz találkozni, de ezek szükségesek ahhoz, hogy végül úgy tudj élni, ahogy igazán szeretnél. Ha nem járod ezt végig, örökké bánni fogod. Kialakultak nálad bizonyos téveszmék, ideje ezekre is rácáfolni. Valósítsd meg a számodra biztos környezetet, ami szeretetet, boldogságot és támogatást ad.

Ahogy belejössz az új dolgok elfogadásába, egyre inkább elfogadnak mások is téged. Ne lepődj meg, ha a hátad mögött összesúgnak az emberek és azt mondják: ő egy bámulatos lény!


Rák (június 22-július 22.)

Tudatos elhatározásokat hozol azért, hogy magadhoz vonzz egy olyan partnert, aki képes felszínre hozni a legjobb énedet. Gondosan építed a kapcsolataidat, s ez segít abban is, hogy az élvezetek egy magasabb szintű értelmét megfejtsd. Játékos természetednek köszönhetően rengeteg ember figyelmét hívod fel magadra.

Ahogy növekszik az optimizmusod, egyre többen tapadnak rád, amit eleinte nagyon élvezel, később viszont fárasztóvá válik. Kiválasztasz egyvalakit, akivel a kapcsolatod magasabb rezgésű szintre vált, s létrehoztok együtt egy igazán pozitív áramlást.

Tavasszal kisebb zűrzavarok ütik fel a fejüket a párkapcsolatodban, mert folyamatosan csak a félelmeiddel foglalkozol. Hallgass a szívedre, a lehető legjobb döntést fogja megsúgni neked. Ha valami nem működik a kapcsolatodban, lásd be, s próbáld megoldani, mielőtt késő lesz. Vizsgáld meg a dolgokat több szempontból is, s csak akkor add fel, ha tényleg nem látsz semmit, ami menthető.Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

Ebben az évben végre learathatod a babérokat a kapcsolataidban. Mindenki pozitív, önzetlen, jószívű embernek tart, rengeteg barátot vonzol magadhoz a személyiségeddel. Jó ideje egyvalakire fókuszálsz, erős érzelmeket táplálsz iránta. A lelkesedésed túláradó, s közben egy bizalmas kapcsolat virágzik, amit talán észre sem veszel az elvakultságod miatt.

El kell fogadnod, hogy egy kapcsolatban vagy elfogadsz valakit olyannak amilyen, vagy jobb, ha az elején búcsút veszel tőle. Tavasszal jó dolgok kísérik az utadat, rengeteg lehetőséged adódik, hogy megtaláld, amit keresel, s végre öntudatra ébredsz. Fontos számodra az együttműködés és a becsület. Néha úgy tűnik, hogy rohan melletted az élet, de ha beszállsz az áramlásba, jól fogod magad érezni.

Hamaorsan megtalálod az a személyt, akivel megoszthatod az életedet. Komoly lelki gyógyítás zajlik majd a kapcsolatban, olyan érzésekkel is foglalkozol, amelyeknek eddig nem tulajdonítottál nagy jelentőséget. Te és a partnered nagyon összeilletek, hálás vagy a Sorsnak, hogy egymásra találtatok. A sok-sok szeretet és az egyre inkább növekvő összetartozás-érzet boldoggá tesz.


Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

Bőséges energiáid segítenek, hogy szeretettel, kreativitással és örömmel vágj neki az újabb kalandoknak. Ez segít bevonzani egy olyan partnert, aki önzetlen és megadja neked azt az érzelmi biztonságot, amire vágysz. Emlékezz rá, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod, ha van valaki, akire támaszkodhatsz. Megtanulsz bízni a kapcsolatodban, s tudod, hogy a szeretett személy mindig ott lesz, hogy támogasson téged.

Ha az érzelmeidre hallgatsz, különösen jól fog működni minden. Szükséged van rá, hogy mindig melletted legyen, aki szeretsz, ebből nem nagyon akarsz alább adni. A közös értékek és ideálok segíteni fognak abban, hogy beteljesedést találj ebben a kapcsolatban. Egy idő után el is tudsz lazulni, nem ragaszkodsz görcsösen a tökéletességhez - s így is működni fog. Optimizmusod fertőző, már ezért is nagyon szeret téged mindenki!

Fontos az is, hogy az elegancia jelen legyen az életedben. Meg vagy győződve róla, hogy a szépség, a zene és a művészet magasan tartja a szellemedet. Gazdagítsd a kapcsolati hálódat hasonló érdeklődésű emberekkel, örömöt hozhatnak az életedbe.

Nem esik nehezedre kötelezettséget vállalni azért a személyért, akit a legjobban szeretsz, ezért akár az esküvői harangok is megkondulhatnak idén.


Mérleg (szeptember 24-október 22.)

2009-ben a kapcsolataid nagyon izgalmassá válnak. Új kalandokat, álmokat, reményeket osztasz meg másokkal. Ahogy a vágyaidra koncentrálsz, egyensúlyt és harmóniát hozol létre a világban, s a magánéleted is vissza fogja ezt tükrözni pozitív energiák formájában.

Ahogy egyre inkább bízol önmagadban, meg fogod kapni azt a szeretetet, amire vágysz. Össze tudod hangolni a gondolataidat az érzelmeiddel. Kifejezed a legmélyebb szükségleteidet, miközben megosztod szeretteiddel azt a szépséget, ami belőled sugárzik. Miközben az öntudatoddal megvalósítod a szükséges változásokat, a kapcsolataid megerősödnek.

Sok új információt kapsz, s ezek elég erőt adnak ahhoz, hogy megoszd legmélyebb gondolataidat és érzelmeidet a barátaiddal és a családoddal, s nem utolsó sorban a partnereddel. Harmonikus körülötted a légkör, miközben teljes mértékig fel vagy fegyverkezve energiával. Van érzéked hozzá, hogy kapcsolataidban biztonság és belső béke vegyen körül. Idén rájössz, hogy minden hatalmad meg van ahhoz, hogy létrehozd az az életet, ami után vágyakozol.

 
Skorpió (október 23-november 21.)

Bőséges energiáidnak köszönhetően ebben az évben adott a lehetőség, hogy létrehozd végre az érzelmi biztonságot, amire szükséged van. A teljességre törekszel, még sosem vágytál ennyire a szeretetre, az örömre, s a velük együtt járó pozitív dolgokra.

Egyre jobban fejlődnek az ösztöneid, erőteljesek és segítenek neked létrehozni egy gyógyító, szenvedélyes kapcsolatot, ami lelkileg is tartalmas. Az egyik legnagyobb vágyad ebben az évben, hogy szerelmes legyél, reménykedsz egy magasabb szintű kapcsolatban, ami végre be tud teljesedni.

Emellett fontos számodra a személyes szabadság, a függetlenség is, enélkül nem lesz kielégítő számodra egy szerelmi kapcsolat. Nyáron mindenféle kompromisszum nélkül alakul ez ki, a harmónia élvezettel párosul. Ahogy megtalálod az utad, megvalósítód a szenvedély mélységét, érzed, hogy a kedvesed is így van ezzel, egyre inkább felötlik benned a házasság gondolata. Új, soha nem tapasztalt energiák szabadulnak fel benned.Nyilas (november 22-december 21.)

Amikor végre elgondolkodsz azon, hogy mi a fontos a számodra, kilátásba helyezel bizonyos ideálokat, szinte varázsütésre oldódni fognak a határok a szerelmi kapcsolatodban. Mindketten intuitív módon felismeritek egymás szükségleteit, ezért sokkal könnyebben, szabadon szerethetitek egymást. Ahogy ráébredsz a személyes kölcsönhatás fontosságára, észre fogod venni a kapcsolatodban bekövetkező pozitív változásokat. A szórakoztató új ötletek és lehetőségek jelentős áttörést mutatnak számodra. Egy mélyebb elkötelezettség segít elmozdítani a hozzáállásodat, nagy löketet kapsz, hogy tudatosan hozd létre ezentúl a pozitív változtatásokat.

Nagyon igényled a figyelmet, de vigyázol arra, hogy a legmélyebb gondolataid, érzéseid ne kerüljenek napvilágra. Ebben az évben a fő feladatod az, hogy kialakíts egy mítoszt magad körül, az alapvető értékeidet mindenki tudomására hozd, ismertesd a látásmódodat, s az ihleteidet se titkold el. Egy régi kapcsolatot is újjáéleszthetsz, ha sutba vágjátok a korábbi viselkedésmintát, akár még csoda is történhet. Harmóniára törekszel, s erre bármennyi időt hajlandó vagy áldozni.

Eddig a függetlenség volt az egyik legfontosabb dolog számodra, ebben az évben inkább a párkapcsolatra koncentrálsz. Képes vagy rá, hogy mérlegeld a kettőt, s végül semmiről sem kell majd lemondanod. Mindez egy kielégítő, romantikus életvitelhez fog vezetni.Bak (december 22-január 19.)

Találó és kreatív módon fejezed ki magad, s ennek köszönhetően szerelmi életed virágzásnak indul. Már meglévő kapcsolatodban egyre könnyebben boldogulsz, egyre közelebb érzed magadhoz a párodat, ahogy mélyülnek kettőtök között az érzelmek. Bár a múltban az egyéniséged megőrzését tartottad a legfontosabbnak, mostanra ez teljesen megváltozott, a kapcsolatod megőrzése az első számú cél számodra.

Ahogy megtanulod átadni magad a másiknak, párkapcsolatod elmélyül, s ez segít neked a nagy áttörésben. Megváltozik a hozzáállásod, több önbizalmad lesz és másoknak is jobban meg mersz nyílni. Elkezded végre élvezni az életet ahelyett, hogy gondolkodnál róla. A békét, a nyugalmat, a harmóniát keresed, s meg meg is kapod, ha teszel érte.

Optimizmussal bőségesen el vagy látva, ezt széles körben elismerik. Ősszel egyre inkább a házasságon jár az eszed, miután megtanultad örömödet lelni a kapcsolatodban.Vízöntő (január 20-február 18.)

Nehezen fejezed ki, ha igazán szeretsz valakit, ebből adódik a legtöbb problémád. Vonzod a hozzád hasonló gondolkodású embereket, így nem véletlen, ha a kiszemeltednek is ugyanez a problémája, mint neked. Szerencsére a barátaid példájából erőt tudsz meríteni, a lelkesedésük rád is átragad, s így néha felülkerekedsz saját magadon.

Idén tavasszal találkozol valakivel, aki értékelni tud téged, s üde színfolt lesz az életedben. Egyre inkább elmélyül a kapcsolatod, s egyszer csak azt veszed észre, hogy bizalmadba fogadod őt. Szenvedélyes energia vibrál kettőtök között, már-már ideális a viszonyotok.


Felszínre kerülnek a belső vágyaid, amelyekről egyáltalán nem akarsz lemondani. A kedvesed partnered a megvalósításban (is). Előtte a nagy lehetőség, hogy bebizonyítsa, mennyire fontos neki a boldogságod. Tisztában van a helyzet súlyával, nem kell rá figyelmeztetned. Az eredmények szinte elmossák a közelségtől való félelmedet. Ha továbbra is így haladtok együtt az úton, egy szebb és jobb jövőt valósíthattok meg.


Halak (február 19-március 20.)

A szerelemnek és a romantikának köszönhetően rengeteg pozitív energiával ruház fel ez az év. Szükséged van bizalomra, ami segít felfedezni önmagad rejtett mélységeit is. Gazdag lelki életet élsz, ami merész tettvággyal párosul. Kalandos utazásokon fogsz részt venni, amikor egyáltalán nem vonsz meg magadtól semmit.

Valaki rendkívül vonzódik hozzád, ilyet nem tapasztaltál jó ideje. Nap mint nap tudomásodra hozza, hogy mennyire szeret téged úgy ahogy vagy, semmit nem akar változtatni rajtad. Most az egyszer nem gondolkodsz a realitáson, inkább sodródsz az árral. Mindig is egy ilyen mindent elsöprő, szenvedélyes kapcsolatról álmodtál!

A tavasz meg is hozza a beteljesülést, új alapokra helyezed kettőtök viszonyát, s kiderül, hogy a gyakorlatban is minden nagyon jól működik. Egyre inkább azt érzed, hogy megtaláltad az utadat, s azzal a személlyel mész rajta, akivel mindig is szerettél volna. Ezek a drámai változások eleinte kicsit idegenül hatnak, de hamar megtanulod kezelni a helyzetet, hiszen ami jó, ahhoz könnyű hozzászokni.

Ősszel még romantikusabbá válik kettőtök kapcsolata, s már mélyebb elkötelezettségre vágysz. Szóba kerül a házasság, pedig korábban szinte rettegtél tőle. Érzékenyen reagáltok egymás szükségleteire, ettől különleges az, ami köztetek van.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

banto_maria@yahoo.com

(ildi, 2011.05.12 14:26)

nagyon orulok anak amit a horoszkopom sorsolt nekem ere a evre koszonom