Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ismerkedés

2009.03.20

ClubWebCam - webkamerás közösségi és ismerkedő oldal

ClubWebCam néven új szolgáltatás indult az internet-használók részére a www.cwc.hu címen. Az oldalon magukat regisztráló felhasználók lehetőséget kapnak, hogy - szabadon használható szoftverek segítségével - webkamerájuk képét meghatározott időközönként feltöltsék egy szerverre, ahol aztán barátaik, ismerőseik, vagy akár bárki más megtekintheti a képet.
 
Ezzel egyrészt a távoli barátokkal, munkatársakkal, rokonokkal való kapcsolattartásra nyílik új lehetősége a netezőnek: ha szeretné, mindenki láthatja a feltöltött képet, de akár privát webkamerát is üzemeltethet, csak barátainak árulva el a hozzáféréshez szükséges jelszót. Másrészt érdekesebb és könnyebb ismerkedésre is lehetőség van a szolgáltatás segítségével: néhány fotó helyett rendszeresen frissülő képeket lehet látni a felhasználókról, és akár chatelésre is lehetőség nyílik velük.

Baráti közösségek csoportos oldalt is nyithatnak, ahol egyszerre jelenik meg 2-6 felhasználó képe, így jobban átláthatják, mit csinálnak épp a többiek. Emellett a site-on lehetőség nyílik hirdetésre is, az eladásra kínált tárgyakat, ingatlanokat fotókkal és rövid szöveggel lehet bemutatni.

A ClubWebCam oldalt a látogatók ingyen böngészhetik, a kamerájukat feltenni szándékozók próbaidőszak után jelképes összegért cserébe használhatják a szolgáltatást. A tervek szerint a site weblog és moblog szolgáltatással is bővülni fog a közeljövőben. Az oldal fejlesztését az i-Dome csapata végezte (www.i-dome.hu).
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.