Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


mézes husi

2009.04.02

Mézes-csilis marhahús

Hozzávalók
(4 adag)

4 kicsontozott bélszín steak (800 g)
2 evőkanál zöldcitromlé
1 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál méz
1 teáskanál szárított csili
1 teáskanál zúzott fokhagyma

Elkészítése

A hozzávalókat egy nagyobb tálban keverjük össze, majd lefedve hagyjuk állni tíz percig. A marhahússzeleteket egy forró grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn) ízlésünknek megfelelően süssük át.
Nyers salátával, sültburgonyával vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.

Adagonként 14,1 g zsírt, 1526 kJ (365 kcal) energiát tartalmaz.
Elkészítési idő: 25 perc.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.