Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretnéd tudni ki lesz a férjed?

2009.03.23

Tudni szeretnéd, kihez fogsz férjhez menni?

Nem is olyan nehéz kideríteni, hogy ki lesz a férjed! Lehet, hogy nem is a megfelelő partnerrel vagy? Próbáld ki a következő varázslatokat, és máris megláthatod, mit hoz a jövő számodra.

A gyűrű és a fénykép

Fogj egy fényképet arról, akibe szerelmes vagy. Fűzz fel egy gyűrűt egy cérnára, és lógasd a gyűrűt a fénykép elé. A kezed legyen teljesen mozdulatlan. Ha a gyűrű körben mozog, akkor hamarosan férjhez fogsz menni a szerelmedhez, és áldott lesz az életetek. Ha a gyűrű előre-hátra mozog, akkor nem túl valószínű, hogy hozzá fogsz menni. Ha pedig egyáltalán nem mozdul meg a gyűrű, valószínűleg hajadon fogsz maradni.

A négylevelű lóhere

Ha találsz egy négylevelű lóherét, rakd a jobb cipődbe.

Az általad ismert agglegények közül az lesz a férjed, akivel először találkozol ezután.
Az újhold

Ezt a varázslatot az újhold első éjszakáján kell végrehajtani. Tárd ki a hálószobád ablakát, ülj ki az ablakpárkányra, és pislogás nélkül nézz a holdba. Eközben halkan és lassan ismételgesd a következő varázsigét:


"Köszöntlek, Selena, köszöntlek téged!
Kérlek, jó hold, mutasd meg nekem
Ma éjszaka: ki lesz a férjem.
Ezen az éjszakán a jövőbeli férjedről fogsz álmodni."

Esküvői torta

Csípj le egy pici darabot egy esküvői tortából, és told át háromszor egy jegygyűrűn. Ezután tedd a tortadarabkát a párnád alá. Éjjel látni fogod álmodban azt, aki a férjed lesz.

Tegyél egy pici esküvői tortadarabkát a párnád alá, és húzz a bal kezed gyűrűsujjára egy kölcsönkért jegygyűrűt. Mielőtt lefekszel aludni, az aznap hordott cipődet úgy helyezd el, hogy a két cipő egy T betűt formázzon. Ezután álmodban meg fog jelenni a jövendőbelid.

Az almahéj

Hámozz meg egy almát óvatosan, hogy közben ne szakadjon meg a héja, hanem maradjon végig egy darabban. Ezután a jobb kezeddel dobd a héjat a bal vállad mögé.


Nézd meg, hogy milyen alakot vett fel az eldobott almahéj. Amilyen betűt alkot, az lesz a jövendőbeli férjed keresztnevének az első betűje.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kerkabarabás kossuth út 14

(Bek Alicia, 2011.08.18 14:48)

Szeretném megtudni hogy ki lesz az életem nagy szerelme

..........

(Erdős Petra, 2011.11.04 17:10)

Kipróbálom érdekesnek tűnik.