Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmi varázalat fehér gyertyával

2009.03.23

Szerelemvarázslat fehér gyertyával

Végy egy átlagos méretű fehér gyertyát. Írnod kell majd rá, tehát a szülinapi tortagyertya nem jó. Olyanra lesz szükséged, amely egészen leég, úgy, hogy semmi nem marad belőle. Tehát a mécses, fogadalmi gyertya szintén nem megfelelő ehhez a varázslathoz.

 

Készíts oltárt

Ez bárhol lehet, akár egy kis asztalt is kinevezhetsz oltárnak a cél érdekében. Díszítsd olyan dolgokkal, amik neked és szerelmednek értékesek. Egy fehér virágú rózsabokorról származó tüskével írd rá háromszor a gyertyára: „minden szerelmed hozzám jöjjön”. Tedd a feliratos gyertyát az oltár közepére, és gyújtsd meg. Nézd a lángját folyamatosan, egészen addig, amig le nem ég. Közben képzeld el a kedvesedet, amint jön feléd, lásd szépnek és meztelennek. Ha leégett a gyertya, szedd össze a maradék viaszt, csomagold össze a tárgyakkal az oltárról, és tartsd a csomagocskát biztos helyen.


A varázslatod eredménye nem egy vak és engedelmes „rabszolga” lesz

Megkapod az illető minden szerelmét, amit irántad érez. Lehet hogy ez jóval több, vagy kevesebb, mint amire vágytál, netán amit te érzel iránta, de mindenképpen fogadd szeretettel.

Ha már többet nem „kéred” az illető szerelmét


Az addig biztos helyen őrzött relikviáktól egy egyszerű szertartás keretében megválhatsz, attól függően, milyen hangulatban is vagy. A viaszmaradékot tűzbe dobhatod, vagy csak egyszerűen postára adhatod az illetőnek. De mindenféleképpen fel kell oldanod a személyt, ha már nem kívánod a szerelmét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.