Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Varázslat rózsaszín gyertyával

2009.03.23

Varázslat rózsaszín gyertyával

Fogj egy rózsaszín gyertyát és raktározz el benne energiát az eljövendő varázslataidhoz: képzeld el magad és kedvesedet boldog, szerelmes ölelésben, ennek a képnek az energiáját tedd a gyertyába. Közben mondogasd a varázsigét.

„Mindig szeretni fogjuk egymást, legyen ez így az istennő és az isten akaratából, mindenki javára”

 

Mikor használd?


Ha problémák adódnak a kapcsolatodban, vagy egyszerűen csak egy kis önbizalomra van szükséged, vedd elő ezt a gyertyát egy péntek reggelen. Kend fel szerelmi olajjal. A szerelmi olaj csak szimbólum, igazából valami kellemes illatú fürdőolaj, növényesszencia is megteszi, amelyről egyből a szerelem jut eszedbe. Tégy a mutatóujjadra is egy kicsit az olajból, és a gyertya közepénél kezdve simíts végig rajta, egészen a kanócig, majd a közepétől lefelé. Gyújtsd meg a gyertyát, és hagyd, hogy végigégjen, kilobbanjon.


Igaz ugyan, hogy a boldog napokon kéne előrelátónak lenni, és feltölteni energiával a gyertyát, de a dolog akkor is működik, ha nem sokkal a varázslat előtt veszed elő. Az a lényeg, hogy amikor feltöltöd, olyan felhőtlen boldogságot tudj magad elé képzelni, ami elég energiát tesz bele.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.