Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmi bájital

2009.03.23

Szerelmi Bájital

Hajdanán az olasz boszorkányok olyan varázsfőzetet készítettek likőrből, amelyről úgy tartották, hogy vágykeltő hatása van, és fokozza a szerelmet. Ha ragaszkodóbbá szeretnéd tenni kedvesedet, tudnod kell, hogy ez a varázslat igen is működik, mégpedig a telihold erejével.

Azonban alaposan gondold végig, hogy biztosan a jelenlegi partnered az a férfi, akinek a szerelmét még jobban akarod fokozni. Ugyanis meg van az esélye annak, a varázslat olyan erővel hat, hogy szíved választottja ki sem akar majd bújni az ágyból. Ha eldöntötted, akkor íme a varázslat:

Mielőtt neki kezdenél a bájital főzéséhez, várd meg, míg eljön a telihold. Akkor végy elő egy ezüst medált (bármilyen formájú, alakú lehet), tedd a tenyeredbe, és állj ki a holdfénybe. Gondolj erősen a szerelmedre, és töltsd fel a medált a Hold erejével. A varázslat napján e medállal áldd meg a bazsalikom és zsálya leveleket. Végy egy nagyobb poharat, és tedd bele a már korábban megáldott leveleket, öntsd bele a likőrt, és hagyd állni, összeforrni egy rövidke óráig. Amikor elkészültél, kínáld meg vele a szerelmedet, és meglátod, a bájital rövidesen kifejti a varázs hatását szíved választottján – aki a mámortól ittasan senki mást nem óhajt majd, csak is Téged.

Kellékek:
ezüstmedál, bazsalikom- és zsályalevél, poharak, egy kevés strega likőr.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Strega

(Meggi, 2010.05.11 09:15)

Volt szerencsém a valódi, olasz recept alapján készült likőrt kipróbálni. Hatása szinte azonnali volt szerelemem számára. Viszont van itt egy kérdés, amit sehol, egyik portál sem emlit: meddig tart az ital hatása, folyamatosan és lassú eredményt vált ki, vagy ahogyan nálunk is,csak egyszeri azonnali hatása van?