Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikor fogsz férjhez menni?

2009.03.23

Tudni szeretnéd, mikor fogsz férjhez menni?

Bizonyára téged is izgalommal tölt el, és sokat gondolkodsz azon, hogy mikor köszönt rád életed legszebb napja. Az alábbi varázslatok segítségével könnyen megállapíthatod, hogy mikor is érkezik el a várva várt esküvő!

A borsóhüvely

Keress egy olyan borsóhüvelyt, amelyben kilenc borsószem van. Fehér cérnával vagy fonallal akaszd a borsóhüvelyt az ajtó fölé. Ha az első ember, aki belép az ajtón, nem családtag és agglegény vagy hajadon, akkor az esküvőd egy éven belül le fog zajlani.

A vörös rózsa

Szakíts le egy teljesen kinyílt vörös rózsát június folyamán, reggel hét óra előtt. A rózsát tedd egy fehér borítékba. A borítékot zárd le viasszal, és a bal kezed gyűrűsujjával készíts lenyomatot a viaszra. Ezután tedd a borítékot a párnád alá, és próbáld megjegyezni az aznapi álmaidat.

 


Ha vízről, mezőkről, virágokról, hegyekről, üvegről, gyerekekről, szülőkről, orgonazenéről, ezüstről vagy a Holdról álmodsz, egy éven belül férjhez fogsz menni.

Ha álmodban óriásokat, állatokat, madarakat, halakat, papírt, tükröt vagy Napot látsz, akkor még öt évet kell várnod az esküvőig.

Ilyenkor szerencsétlen dolog, ha aranyról, harangokról, hüllőkről, viharokról vagy katonákról álmodsz, mert előfordulhat, hogy örökké hajadon fogsz maradni.


A hajszál és a gyűrű

S
zerezz egy hosszú hajszálat (akár a saját hajadból, akár valaki máséból), és fűzz rá egy arany jegygyűrűt. Tartsd a hajszálat a bal kezed hüvelyk- és mutatóujjával. A gyűrű lógjon le a hajszálról. Tedd a bal könyöködet az asztalra. A gyűrűt óvatosan lógasd egy üres vizespohár közepébe, a perem alá. A kezed és az egész karod legyen teljesen mozdulatlan. Ha a gyűrű egyáltalán nem mozdul meg, akkor még sokáig kell várnod az esküvődreHa azonban előre-hátra hintázik a gyűrű és eközben nekiütközik a pohár falának, számold meg, hogy öt perc alatt hányszor ütközik a pohárnak. Ezután számold meg, hogy a keresztneved és a családi neved összesen hány betűből áll, és ebből a számból vond ki azt, ahányszor a gyűrű a pohár falának ütközött öt perc alatt. Annyi év múlva fogsz férjhez menni, amilyen számot kaptál a kivonás után. Ha a szám negatív, akkor egy éven belül férjhez fogsz menni.


A kártya

Ha ki akarjátok deríteni egy női társaságban, hogy ki fog először férjhez menni, osszatok szét magatok között egy csomag hagyományos játékkártyát. A kártyalapok felfelé nézzenek. Az fog először férjhez menni, akinek a piros/kőr király jut. (Férfiaknál a piros/kőr dáma a nyerő.)

Páratlan számú (három, öt, hét stb.) ember álljon körbe. A kör közepére tegyetek egy pakli jól megkevert kártyát egy dobozba vagy zacskóba. A kör minden tagja húzzon egy kártyát, amíg az egész pakli el nem fogy. Az fog először férjhez menni, aki kihúzza a piros/kőr ászt. Francia kártya esetén a treff kettest, magyar kártya esetén a makk hetest húzó fog utoljára férjhez menni, a pikk ászt ill. zöld hetest húzó pedig egyáltalán nem fog férjhez menni..

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.